2010-01-22

Jeden rozhovor vládne všem

Je docela zajímavé sledovat, jak se Markéta Irglová (a její management) zvolna učí chodit v pozici mediální hvězdy. Když se člověk prodírá internetem, tak bez velké snahy najde tolik rozhovorů s Markétou a Glenem, až to dělá dojem, že ti dva poslední dva roky nedělali nic jiného, než poskytovali rozhovory, což možná není zase tak daleko od pravdy… (Mimochodem i Američané teď píšou jméno "Markéta Irglová" nečekaně často i s čárkami - že by zabrala nějaká osvěta? =)

To se ale samozřejmě nedá vydržet věčně, takže se Markéta poučila a teď poskytla rozhovor všem českým médiím – totiž jeden univerzální rozhovor pro všechny (přesněji řečeno pro agenturu ArtsMarketing, která ho distribuuje dál), který si jednotlivé noviny jen vhodně zkrátily nebo upravily, aby ta podobnost tak nebila do očí.

Namátkou: iDnes, Lidovky, i-legálně, atd. atd.

Já to chápu - šetří čas i peníze a navíc má jistotu, že ty otázky nebudou úplně pitomé, ale stejně každou chvíli čekám stížnosti, že se Markéta povyšuje nad české novináře a odmítá poskytovat rozhovory na témata, která lidí OPRAVDU zajímají. ;)

Žádné komentáře: