2007-02-19

Opakovaný vtip už není vtipem

Před časem jsem viděl v TV jeden dokument, ve kterém Bob Geldof vysvětloval, že neplánoval, že se stane dlouhodobým bojovníkem za lidská práva a proti chudobě. Celé LiveAid měla být jenom jednorázová akce, ale pak se ukázalo, že z toho není možné jen tak lehce vycouvat, protože z toho vyplývají další závazky, a tak musel pokračovat, až se dopracoval šlechtického titulu. (Ovšem děti v Africe hladoví dál.)

Asi vím, o čem Bob Geldof mluví. Sololit je zpět. =)

Tedy ne že by po nás někdo něco chtěl (spíše naopak =) nebo nám dokonce vnucoval nějaký titul, ale když jsme loni v únoru před akcí Escape Forever blouznili kvůli živému vystoupení, tak mě napadla dvě nouzová řešení, která by se snad dala použít. Tehdy na ně nakonec nedošlo, ale pak jsme si řekli, že by bylo škoda je nenatočit, ať máme čistý stůl. A vida - rok se s rokem sešel (naše rychlost by už mohla být pověstná =) a je tady výsledek. Přesněji řečeno "singl" Katrin.

sololit @ wz.cz

sololit @ myspace.com

Most of it is actually true.
(Terry Gilliam)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

myslim, ze dobry zaklad pro dalsi "party na uteku" :) ...v te prvni jakoby se dokonce obcas mihnul i duch sylvaina chauveaua a ta druha by mohla byt se cti umistena na b stranu banickovskeho singlu ;-) ...dobra prace chlapci :)

Vít Čondák řekl(a)...

Díky za pozitivní ohlas - něco takového se na internetu objevuje zřídka a od odborníka to obzvlášť potěší! =)
Ten Sylvain mě samotného ani nenapadl, ale něco tam tom bude... Ten minialismus, co? =)

Anonymní řekl(a)...

Chlapci, vy zrajete jako víno... :) Těším se na desku! ;)