2008-04-21

Bez paybacku rovnou za losem

Když jsem si teď v souvislosti s natáčením Ladí neladí stěžoval na bídnou propagaci ČT, tak mě ještě napadlo, jestli vůbec nějací diváci zaregistrovali dvanáct dílů pořadu Abbey Road: Live (český slogan pořadu zní "bez playbacku rovnou za nosem"). Vysílá se teď každou sobotu kolem 13:45 na ČT2 a jsou to živé (ovšem "plugged") nahrávky pořízené ve slavném studiu. Vždy vystoupí tři interpreti po třech písničkách, ale je to docela zajímavé sledovat bez ohledu na to, kdo zrovna v konkrétním pořadu hraje.

Kvalitu promo materiálů, které ČT poskytuje na svém webu, ale raději ponechávám bez komentáře.

Zatím odvysíláno:
1. Paul Simon, Corinne Bailey Rae a Primal Screen (sic!)
2. Kasabian, David (sic!) Albarn (ve skutečnosti The Good, the Bad and the Queen), Tony Allen
3. Jamiroquai, Damon (sic!) Rice a Goo Goo Dolls


Před námi je ještě:
4. Dr. John, Leann Rimes a Massive Attack
5. The Feeling, Gnarls Barkley a The Killers
???

Zde informace na webu ČT zatím končí...

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ona ta kapela se nejmenuje The Good, The Bad & The Queen, sám Albarn řekl, že "tak blbý název bych kapele nikdy nedal". Jmenuje se tak jenom to album a oni sami vystupjí pod svými jmény. To jest jako "Damon Albarn, Tony Allen, Paul Simonon a Simon Tong" :)

Vít Čondák řekl(a)...

Hm, tak to by ČT částečně omlouvalo. Jenom si myslím, že "David" Albarn teď pěkně kecá, protože si stačí najít obal k prvnímu singlu Herculean, kde je černé na bílém na černém (fakt =) nápis "The Good, The Bad & The Queen".

Anonymní řekl(a)...

tak jasně, vydavatelství to pod nějakým názvem vydat musí. aby lidi vůbec věděli o co jde :)

Anonymní řekl(a)...

delala sem s nima rozhovor a fakt rikaj, ze kapela se vlastne nejmenuje:) kecky:))

Vít Čondák řekl(a)...

V tom případě prosím, aby bylo Damonovi při příštím rozhovoru patřičně zdůrazněno, že jméno skupiny je třeba si vymyslet předem, a pak se ho taky důsledně držet! Jeho bezohlednost vůči fanouškům je donebevolající!

aseedi řekl(a)...

s tou bídnou propagací to bude asi pravda, jelikož mi tenhle cyklus zatím úspěšně utíkal, a to jsem měl pocit, že na těch našich televizích nejde něco podobného přehlídnout, dík za tip