2005-12-02

Drobná drzost

Zdá se, že po dvou týdnech pracovního stresu se zase můžu věnovat méně důležitým, ale zato zábavnějším věcem. Třeba kritizování. =)

A abych se dostal do tempa postupně, tak začnu zapomenutou poznámkou týkající se rozhovoru s Ivou F. v listopadovém Filteru.

---
Ono to tak funguje i u české pobočky EMI, kde má Libor Lisý na labelu Escape tu svoji partičku kapel jako Kryštof, Priessnitz, Here, EOST...

Je to tak. Zdá se mi, že je tu prostě všechno úplně v klidu. I když jsem měla smlouvu na čtyři desky, tak teď plánuju přestoupit právě do Čech na Escape.

Proboha proč?! Sen poloviny českých muzkantů je vydávat venku!

Já nevím, asi jsem úplně blbá nebo co. Mně to říkají všichni, že se takhle zblázním a všechno je mi jedno. Ale prostě to tak nemám.

---

Taky se nedivím, že se všichni diví, protože v Escape sice asi funguje rodinná atmosféra, ale naopak tam už několik měsíců (nebo spíše let? =) nefunguje web. Co jsem zaslechl, tak se "pracuje na novém", ale snad by neměl být až tak velký problém alespoň opravit ty vadné linky.

Label samozřejmě nestojí na kvalitě webu, ale jak funguje label uvnitř se zvenku těžko hodnotí a navenek to tedy rozhodně není žádná sláva.

5 komentářů:

Vít Čondák řekl(a)...

Asi všichni tušíme to samé, ale věcně to moc velký smysl nedává, protože R. se v Escape asi příliš často nevyskytuje a nemyslím, že by měl na LL zase tak velký vliv...? =)

Jinak já toho od webu labelů zase tak moc nečekám, koneckonců všechny skupiny mají své vlastní stránky, ale aspoň nějaký veřejný (a aktualizovaný!) harmonogram termínů desek by si pořídit mohli.
Ale zrovna u Escape, které si udržuje takovou klubovou a pospolitou image, je zvláštní, že se nesnaží nějaký klub udělat i na webu.

Anonymní řekl(a)...

Doporučuju přečíst rozhovor s Lisým v posledním Živlu. Escape je uzavřenej spolek kamarádů, kteří se podporují tak, že si vydávaj špatné desky (Here, Priesnitz). Všimněte si, že jsem nepoužil slovo "mafie" :)))

Vít Čondák řekl(a)...

A někde na webu to náhodou není? (Nechce se mi obcházet ostravské trafiky. =)

Anonymní řekl(a)...

myslim, ze vsichni netusime to same. mala napoveda: podivej se po ive na googlu nebo nekde. zjistis, ze skoro vsechny linky vedou do prahy. takze (no dobre, druha napoveda:) esi ono to nebude ak, ze venku to devce fakt, ale fakt nikoho vubec netankuje:)

Vít Čondák řekl(a)...

To, že Iva ve F. nikoho netankuje, není ÚPLNĚ pravda - google jsem zkoušel hned, když z té Francie přijela a začaly vycházet první "mediální legendy", a nějaké zmínky jsem tehdy našel (i něco jako fanouškovskou stránku! =), ale je pravda, že s úspěchy jako "dělala jsem předskupinu XY" a "písnička byla v belgickém Esu" (nebrat doslova =) to zatím na překonání Vanessy Paradise nevypadalo. =)
Ale nic to nemění na tom, že další pokusy o expanzi by bylo určitě efektivnější dělat z Francie.