2009-05-27

Nikdo nevyhraje tenhle dostih

Jsem si skoro jistý, že jsem se chtěl původně dopustit i nějakého delšího hodnocení, ale bohužel momentálně postrádám volné kapacity pro psaní většího množství zřetězených písmenek, takže musí stačit tohle:

4 komentáře:

Hanice řekl(a)...

No to je škoda, že ses nedopustil žádného většího komentáře tentokrát, protože z té ukázky to nevypadá na příliš vydařený koncert. A přitom realita byla opačná: Toto byla vyjímka z jinak příjemného a profesionálně zazpívaného a zahraného koncertu.
Alespoň co se týká pana Xindla..:-)

Jan Binder řekl(a)...

Dosti sračkoidní.

Vít Čondák řekl(a)...

Já tomu taky nerozumím. Ten koncert mi subjektivně připadl celkem fajn, jenom se mi nepodařilo srovnat s texty Jananasu (kroutil jsem hlavou tak, až jsem dostal závrať), ale doma jsem na paměťové kartě našel tohle. Částečně by to možná mohla vysvětlovat akustika Templu, ale celý ten rozdíl to rozhodně nevysvětluje, takže mi zřejmě někdo hacknul kameru. ;)

Hanice řekl(a)...

..:-) Hele, to by nezachránil ani Svatý..prostě se jim nepovedla tahle věc..to se stává i zkušenějším týpkům než je on..že jo..:-) Zde je též možné poslechnout si výkon Xindla X: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/20954215819-noc-s-andelem/