2006-09-20

Je to rebel!

Když nemám chuť řešit něco důležitého, tak raději řeším nepodstatné drobnosti. =) Třeba tohle:

Minulý týden se Timberlake objevil jako host v populární talk show Davida Lattermana. (sic!) Během večera musel odpovědět na řadu nepříjemných otázek, dotýkajících se například incidentu s Janet Jacksonovou, které během přenosu z finále amerického Superbowlu v roce 2004 odhalil ňadro.

Byl nucen také vysvětlovat, proč při rozhovoru pro hudební časopis Rolling Stone v Amsterdamu kouřil marihuanu s novinářem magazínu. "Slibuji, že se už nikdy nedotknu drog," odvětil zpěvák, rudý až za ušima. V roce 2004 se při předávání cen Grammy veřejně omluvil i za kauzu s Jacksonovou. V tom světle je téměř k nevíře, že tenhle holomek dokáže nahrát tak jemnou desku.


napsal Jaroslav Špulák na Novinkách.

Ehm... cože? Za prvé jsem nepochopil tok jeho myšlenek (Timberlake je tak drzý, že se omlouvá za cokoliv a dokonce - považte! - rudne =) a za druhé mě zaujalo, co všechno Špulák po nocích sleduje. Tedy - sleduje? Nebo to jenom odněkud opsal?

Dnes se dá naštěstí rychle pátrat pomocí YouTube a kousek ze zmiňované The Late Show with David Letterman tam je taky a mi z toho vyplynuly dvě možnosti - buď ten záznam někdo dodatečně odbarvil, nebo si Špulák naopak přibarvil tu historku (a vlastně i Timberlaka =). (Třetí variantu navrhnul P.S.: "třeba to je vidět jen na HDTV", ale osobně jí příliš nevěřím. =)

Musím přiznat, že Špulákovy informační zdroje mi to tedy příliš neodkrylo, ale nemusí všechno končit jasnou pointou. Kromě toho zbývá naděje, že si z toho čtenář něco odnese i tak. =)

Žádné komentáře: